måndag 31 oktober 2011

Unikt vitrinskåp i turkos färg

Unikt lantligt vitrinskåp handmålat i en turkos färg med shabby chic finish. Skåpet är nygjort av återvunnet massivt äldre trä, har smidda gångjärn och hängen. Möbeln går att dela i två delar, så man kan variera om man vill använda delarna ihop eller var för sig. Den turkosa ytan är slutbehandlad med ett mörkpigmenterat antikvax som gör att möbelns yta ser mer levande ut.
De övre dörrarna är försedda med flugnät.

Mått:
Möbelns nederdel:
120 x 52,5 cm
Höjd: 92 cm

Möbelns överdel:
120 x 38,5 cm
Höjd: 99,5 cm

Möbelns totalhöjd är 191,5 cm

Pris: 7900 kr

Vi kan erbjuda hemleverans, ring eller maila oss för mer information! Fler bilder i butiken!
fredag 28 oktober 2011

Tilda Winges återbruk

Missa inte Tilda Winges medverkan i tidningen Commersen! Håll utkik nästa vecka, tills dess får kan ni kika in på Commersens webbtidning där vi visar hur man själv kan göra adventsfin inredning av återbruk!

tisdag 25 oktober 2011

Äntligen är årets humlekuddar klara!

Egenproducerade rogivande humlepåsar. Naturfärgade linnepåsar fyllda med torkad egenodlad ekologisk humle, Humulus Lupulus.
Humle anses vara rogivande och avkopplande och har sedan länge använts mot sömnbesvär. Humlepåsen lägger man intill eller inuti sin huvudkudde.
Mått: 15,5 cm x 12 cm
Pris: 75 kr st
Mer info här!

söndag 23 oktober 2011

Unikt äldre högskåp

Unikt äldre högskåp med handmålad text med hyllning till Cajsa Warg! Skåpet är gjort av massivt trä med ett hyllplan i det nedre skåpet och två hyllor i den övre delen.
Skåpet är handmålat i en lantlig sliten stil med matt antikvit färg. Framslipat slitage på kanter och hörn. Insidan i skåpet är vitmålad.
Handmålade texter - "Cajsa Warg" samt ett av Cajsa Wargs gamla recept på "wafflor" avskrivet på gammalsvenska.
Skåpet är det enda i sitt slag!
Mått:
Höjd: 189 cm
Bredd: 75,5 cm
Djup: 34,5 cm

Frakt kan ordnas direkt till ditt hem, kontakta oss för frågor och prisuppgifter!
Mer info i butiken!


tisdag 11 oktober 2011

Höstens fägring


Njut av höstens sprakande varma färger. Ta vara på naturens frukter, samla nypon, hagtorn och bind vackra kransar. Smycka trädgården med lyktor och pumpor. Njut av solen med en filt och en stor kopp te och ladda inför vintern!