torsdag 29 september 2011

Byrå och skänk med fransk dekortext

Äldre byrå i handmålad matt antikvit färg i shabby chic stil. Handmålad dekortext på ovansidan, nya dragöglor på lådorna. Mer info i butiken. Frakt kan ordnas.
Lantlig skänk med flera rymliga lådor och skåp. Handmålad i matt antikvit färg och sliten i shabby chic stil. Skåpens insidor är vitmålade. Handmålad sliten fransk text på skänkens ovansida. Mer info i butiken. Frakt kan ordnas.


torsdag 22 september 2011

Lantligt hörnskåp i fullhöjd

Ett till hörnskåp! Lättplacerat och rymligt med stora hyllplan samt en låda i botten. Grått flugnät i dörren. Passar vackert i till exempel köket som extra skafferi med fina burkar och glasflaskor i!

Mått:
Höjd: 189 cm
Bredd: Dörren är 44 cm bred och sidorna till höger och vänster om dörren är vardera 38 cm.
Sidorna baktill är vardera 53 cm breda.

Mer info i nätbutiken!
Vi skickar över hela landet, du får möbeln hemkörd och inburen!måndag 19 september 2011

Lantligt hörnskåp

Idag blev det lilla hörnskåpet färdigt. Återigen ett skåp som genomgått en total förvandling, från mörkt och trist med färgat blyinfattat glas till att bli ljust, lantligt och unikt.
Handmålat med min antikvita matta färg, lite lagom slitet och shabbat. Handmålad dekortext på dörrens övre kant "Denrèes Coloniales".
Dörren har fått ett grått flugnät.
Mått:
Höjd: 54,5 cm
Bredd: 53 cm
Djup: 30 cm
Pris: 1100 kr
Mer info i nätbutiken.


måndag 12 september 2011

Höstfägring på landet
Handmålad gammal resväska för 590 kr. Handmålad text "Le Jardinier 1927" som betyder trädgårdsmästare. Vacker att sätta säsongens växter i och placera vid entrén.
Mer info i butiken.

torsdag 8 september 2011

Unik provdocka i svart
Unik provdocka handmålad i matt svart färg och med vit handmålad dekortext "The Night Masquerade". Stativet är av trä, höj- och sänktbart och målat i en sliten finish.
Mått:
Provdockans mått:
Axelvidd: 40 cm
Midja: 25 cm
Stuss: 31 cm

Pris:1990 kr
Mer info i butiken!