onsdag 29 juni 2011

Antik byrå i lantlig shabbychic stil


Vacker antik byrå med tre rymliga lådor. Profilerade kanter och dekorerad front. Möbeln har fått en sliten shabbychic stil med handmålad matt antikvit yta. Fler bilder och mått hittar ni i butiken.

måndag 27 juni 2011

Provdocka med fransk textEn stycken provdocka i vintagestil med handmålad fransk dekortext blev idag klar i verkstan. Jag kommer att ha svårt att skiljas från henne, för jag blev himla nöjd med texten som är gjord efter en gammal originaltext för en fransk skräddare.

Pris:2190 kr.
Mer info och mått hittar du i butiken!

onsdag 22 juni 2011

Inspiration!

På loppis händer det både en och annan gång att man kommer hem med snygga gamla plåtburkar. På köksbänken stod några nyinköpta örtkryddor i sina tråkiga plastförpackningar. Varför inte sätta örterna i plåtburken! Lägg lite metallfolie i botten på burken och ställ ner krukorna, eller fyll med jord och plantera örterna.
Enkelt och snygg.


fredag 17 juni 2011

Turkosfärgat skrivbord i shabby-chicExperimentlustan faller på mej ibland och nu senast var jag så sugen på att hitta en turkos färg att måla med! Tada! Det blev ett vackert turkos skrivbord!
Bordet har fått en sliten stil och som avslutning har jag vaxat hela bordet med ett pigmenterat vax. Resultatet blev verkligen shabby-chic.

Mått på bordet:
Längd: 121 cm
Bredd: 62 cm
Höjd: 75 cm

Pris: 2199 kr.

onsdag 8 juni 2011

Något för katt- och hundälskaren!


Nu har vi en unik gammal katt- eller hundmöbel i Tilda Winges butik. Möbeln är stadig och fungerar som sittmöbel. Den är även ett utmärkt exempel på hur man kan ta tillvara på och göra något nytt av en gammal trasig möbel. I och med att möbelns ena sida var sönder fick jag idén att såga ut en öppning i den. Nu kan en katt eller mindre hund gå in i möbeln. Sådana lösningar blir jag extra glad av! Extra roligt är just återbruket!
Med möbeln ingår en ny katt-toalett i grått. Vill man kan man istället göra en mysig sovplats för den lilla vovven i den!
Möbeln är antikvit, patinerad och dekormålad med årtalet 1927. Insidan är grå. Locket går att fälla upp.
Du kan få ditt djurs namn dekormålat på ena sidan mot ett tillägg på 200 kr.

Fler bilder hittar du här!
Pris: 1095 kr.